Pages

Tuesday, January 29, 2013

It's getting hot in here, so .....


Tundub, et vihmahooaeg sai selleks korraks läbi ja päike, mis pärast vihma välja tuli, on sootuks kuumem ja tapvam. Nii ei taha temperatuur ilmateate sõnul alla 30 enam üldse langeda. Ikka tõusuteel.

Vihmaga oli samas ikka päris julm basiilikut korjata. Kõik riided olid ligumärjad(kaasaarvatud pesu!!) ning põld oli vaid üks mudakäkk. Ja muidugi fakt, et meil polnud enam mitte midagi selga panna, sest a) riided olid märjad b) riided olid mustad. Ning ette võtta meil nende kahe fakti vastu polnud midagi. Sest ühtlasi otsustas ka meie pesumasin, et aitab küll ja lõpetas töötamise. Või noh, tegelt ju töötab, aga uputab. Nii uputas too meil kogu pesuruumi üle.
Ja mõte, et kuivatada märgu riideid... unistus. Sellise ilmaga ei kuivanud ka toas miski.

Samas mulle vihm hirmsat moodi meeldib. See on nagu põhjendus mitte millegagi tegelemiseks. Olla laisk, olla voodis. Mmmm.  Sest vihma ju sajab.  VIHM ! Mõnus.

Üldiselt on tööga kehvad lood. Paljud farmid töötavad minimaalsel võimsusel, osad on üldse  tegevuse lõpetanud.
Ka meie päevad on enamjaolt poolikud, ning needki vahelduvad töötutega.
Nagu ka täna. Suurte üleujutuste tõttu, mis Brisbanes aset leiavad, olid maas Telstra mobiililiinid ja puudus igasugune kommunikatsioon. Sellega seoses tekkisid omakorda probleemid basiiliku trasportimisega. Nii oligi esmaspäeval laos tagasi laupäevane tellimus ja sihtpunkti Sydnysse see tol päeval ei jõudnudki. Noh, et keerulist mitte rohkem keerulisemaks ajada, basiilikut oli ülearu ja meil juurde polnud mõtet toota. Olge lahked, vaba päev.
Naabrimees pakkus välja, et saame temaga Cairnsi minna kui soovi on. Nii me siis käisime ja higistasime seal 36c kuumuses, mida Cairns pakub. Olgu, tegelt tuiasime kaubanduskeskuses ringi ja raiskasime raha. Kes rohkem, kes vähem. Kes mitte sentigi.

Ja jätkuvalt on palav.
Ja igav.

Oh ja muideks, oleme juba 2 kuud siin farmis elanud-olnud-töötanud.
2 down, 1 to go !

 Cheers, mate !




No comments:

Post a Comment