Pages

Sunday, October 23, 2011

Pilte pole kunagi liiga palju...

Paar nädalat tagasi oli üks tore ja tegus nv.
Laupäeval käisime õunu korjamas("apple picking"  siin on see fun, must do, seltskondlik tegevus) ja õhtul maisipõllul ekslemas. Esmalt käisime "kummitaval" maisipõllul ja pärast seda otsustasime suurele põllule ka minna.
Ja see ju polnudki oluline, et ma ühetgi õuna tegelikult ei korjanud. No algul isegi leidsid 2 õuna oma tee mu kotti, aga mõte sellest, et ma lähen ja maksangi vaid kahe õuna eest tundus jabur, sõin nad niisama ära.
Kummitav põld osutus igavamaks kui me arvasime. Jalutasid seal põllul labürindis ringi, vahepeal kargas keegi välja, ehmatas, vahepeal jalutasid kusagilt onnist läbi. Ja see oli nii lühike. 15 minutit umbes. Ja maksid selle eest u 13 doltsi. Aga vähemalt oli naljakas.
Tavaline labürint ei olnud ka nii äge. Esiteks maksime täiesti tühja, sest keegi ei kontrollinudki meie pileteid ja taskulampe ka ei antud. "Somebody will be at the start and give you lights" Eksis ise vist ära.
See põld oli sootuks suurem. Õige tee leidmisel aitasid kaasa küsimused, kus pidid õige vastusevariandi valima ja siis antud suunda minema. Aga no kust me teadsime, kas vastame õigesti või mitte. Ja nii me seiklsesime seal, mõnest küsimusest jalutasime 3 korda mööda. Lõpuks ei leidnudki me õiget teed. Selle asemel jõudsime uuesti algusesse välja. Aga no mis seal ikka, tegime sohki ja väljusime siiski exitist.
Mul paraku neist maisipõldudest pilti pole, aga googelda corn maze ja saad parema ülevaate:)
Ei, aga ei kurda. Oli tore päev.

Järgmisel päeval käisime D ja S'iga road tripil. Sihtpunktiks White Mountains. See on nii umbes 2,5 tundi sõitu.
Jalutasime niisama kohalikus linnas ringi, külastasime käsitöölaata, sõime lõunat, sõitsime selle suusamasinaga  mägedesse, tuiasime seal ringi, nautisime vaadet ja suurepärast ilma ! Ahjaa, see oligi ju seesamune nädalavahetus kui suvi tuli tagasi ja sooja oli 27 kanti:)
Õhtul läksime D hostema venna juurde BBQ'le, mis oli pigem kui õhtusöök, aga seltskond oli hea. Suurepärane lõpp suurepärasele nädalavahetusele.

Laupäev
 õunamägi
 S
 Seltsis segasem, vasakult I(mexico),D(saksa),S(saksa) ja tagaplaanil L(saksa) ja H(rootsi)




 Noo, S ja H on meie kohalikud "tuvikesed"


Pühapäev










 No nad vähemalt üritasid mulle südant teha






Päikest!

No comments:

Post a Comment