Pages

Thursday, July 19, 2012

Hiiglane käib lastelaagris, kääbus käib metsas

Laagri algusest on juba kergelt nädal ja peale möödas. Ja ma ausalt olengi igal õhtul füüsiliselt nii väsinud, et ei viitsi isegi arvutis kaua passida.
Pole just ilus 7 tundi 30-40ses soojas olla(okei, ühest asjast peate te aru saama- see kuumus pole selline tavaline värske/kuum soojus. eiei, see on lämbe, niiskeniiskeniiske. NIISKE ja kleepuv ja raske.), kõndida, oodata, veenda, kõndida, vihastada, tassida, kõndida, veenda, oodata.
No olgu, tegelt muutub laager iga päevaga üha lahedamaks, sest sõpru tekib juurde ja päevad mööduvad kiiremini.
Päevaplaan näeb üldiselt ette, et kell 8:45 lahkume kodust, kell 9 oleme laagris, mäng, ujumine, atraktsioon/lõbu, lõuna, mäng/puhkus, ujumine, sport, atraktsioon/lõbu, snäkk, kodu. Päev lõppeb kell 4 ja 4:15 oleme kodus, märjad ja väsinud.
Siiani oleme näiteks nooli lasknud, kanuutanud, atv ja go kart'idega kimanud, seiklusrajal seigelnud, kokanud pretseleid ja teinud jäätist,  zipline'ga tuultes lennelnud, mägironimist harjutanud, mänginud erinevaid spordimänge jms. Tegevusi on veel mitmeid ja mitmeid, mis katsetamist ootavad. Täna mängisime kuuma peletusels sootuks veesõda.

Laager laagriks.

Nädalavahetusel käis D mul külas. Võtsime ette ja käisime mägedes matkamas. Vaata parem pilte ja saa osa meie vahvast nädalavahetusest.
 Meie laagriplats. Kusjuures, väga raske on Ameerikas leida legaalset TASUTA telkimist. Meie maksime näiteks oma platsi eest 35 dollarit. No boonuseks on wc ja pesemisvõimalus. Aga kas te kujutaksite ette. et keegi Eestis oleks nõus telkmise eest maksma?
Nii maksime näiteks ka Floridas "telkides" öö eest 32 dollarit(see tripp on ju üldse omamoodi jutt, mis on mul täitsa olemas, vaid pildid on teises arvutis). 

 Kääbus ja hiiglane telki vorpimas
 10-inimese telk kahele neiule
 Jim Thorpe, linn mägedes
 Matkasell





Olin vapper tüdruk ja matkasin/ronisin kose otsa. D lähedalt...
  
 D kaugelt



 

Call it love...
 Vahukommid, THE BEST!
 Me sassis auto. Sassis, sassis



  Järv keset mägesid, kus käisime pühapäeval kanuutamas.



 Rongiga käisime ka sõitmas. Mis oli tegelt üsna ajuvaba. Me ikka mõtlesime, et see viib ilusti kõrgetesse mägedesse, aga kus sa sellega. Põhimõtteliselt läks 18 dollarit niisama tuulde.



PS. Nädalavahetusel tõusis mu latt täiesti uuele tasemele, olen ametlikult Tädi Maarja. Tere tulemast pisikesele ilmakodanikule!

No comments:

Post a Comment