Pages

Sunday, December 25, 2011

So this is Christmas...

Lappasin eelmise aasta jõulupilte. Uskumatu, kuidas aastaga on kõik nii muututnd. Või ehk on asi lihtsalt selles, et olles ise muutuste keskel ei tunneta seda kõike nii hästi. Olles aga kõigest sellest eemal, nii füüsiliselt kui ka mingilmääral vaimselt, tundub kõik nii teine. Olgu kuidas on, see postitus ei ole SEE, kus aasta kokkuvõtteid tegema hakkaksin.

Jõulud.

Tunnet kui sellist veel ikka pole. Samas olen üsna veendunud, et see tuleb. Täna õhtul, mil istun maha oma armsate sõpradega ühisele õhtusöögile, laud kaetud, kingid kuuse all, näod naerul. Homme hommikul, kui avame perega jõuluvana toodud kingid ja naudime hommikusööki. Pärastlõunal, mil söömine jätkub suure varase õhtusöögiga. Ja need pisiasjad ning atmosfäär, mis loeb... Niiet küll see tunne tuleb, eksole. Ja isegi ilma lumeta.

Igasuguste kaartide saatmisega jäin ka hiljaks. Aega oli ja oli ning siis buuum, jõulud olid homme ja nii see jäigi.


Aga Teile, mu armsad sõbrad ja tuttavad, kes siin ikka aeg-ajalt piilumas käivad.  Soovin Teile maailmaarmsaid jõule! Ole armas, ole hea. Hoia oma lähedasi. Make your dreams come true ! Ja mis kõige tähtsam, Ole õnnelik!

Piltideks eelmise aasta jõulud :)



 








Musimusi, oled armas mulle !


Teie Maarja

2 comments:

  1. Heihei !

    Leidsin su blogi. Tähendab, otsisin, sest plaanin ka ise tuleval aastal au pairiks minna (juhul , kui kõik õnnestub). Otsa olen juba lahti teinud ja selle sama programmiga liitunud. Siiski oleks mul nii-nii palju küsimusi. Kui see sulle väga palju probleemi ei tee, ehk saaksid oma meili-aadressi anda, et sind siis küsimustega üle külvata saaksin?

    ettetänades,
    HM

    ReplyDelete
  2. Hey HM! Igatahes, anna aga tulla. Void kirjutada siia: maaarja_k@hotmail.com

    ReplyDelete