Pages

Sunday, August 7, 2011

Selline ongi Ameerika...

3 osariiki ühe õhtuga. Mõnus õhtusöök Marylandis, film Delawares ja kodu  Pennsylvanias.

Õhtusöök oli väga lahedas kohas. Isegi autot ei pidanud ise parkima. Kanali/jõe ääres, bänd mängis laivis muusikat, seltskond oli lõbus ja toidud olid head.

Edasi suundusime Lisaga kinno, teised(loe perekond) jäid veel muusikat nautima. Filmiks oli "The Smurfs" sest sel ajal lihtsalt midagi muud ei tulnud. Ei olnud nii hea kui lootsin, naljakaid kohti oli, aga kohati tundus üle näideldud ja liiga feik.
"I Smurf u" "I kissed The Smurf and I liked it" "Are u dead?"

"The Smurfs" jõuab Eestisse 19.08.2011.

Ning tagasi koju mööda kurvilisi ja künkalisi teid keset suurt Ameerika maad.
Ja muideks, ameerikalsed ei tee vahet täis- ja pooltuledel. Neid ei koti, et nad vastusõites sind pimestavad. Neid ei koti see isegi siis, kui sõidavad hanereas ja lasevad oma täistuledel särada eessõitja peeglitesse. Neid ei koti, kui neile selgeks proovid teha ja oma tuledega vilgutad. Neid lihtsalt ei huvita.
Smurf morning, Estonia !

2 comments:

  1. See on ikka nii hämmastav. Kui Eestis keegi täistuledega rekkale vastu sõidab, siis paneb see ka oma prožektorid tööle ja rohkem naljalt see inimene oma täistulesid peale ei jäta :D Niisiis tundub, et meil on siin päris hea liikluskultuur :P

    Aga nende osariikide koha pealt, kui pika maa sa siis ühe õhtuga maha sõitsid?

    (PS Kui mul nüüüüd lõpuks õnnestub see kommentaar postitada, siis on küll ime. See on vähemalt kümnes katse :D Niiet see seletab, miks ma nii harva kommenteerin, ta lihtsalt ei postita neid ära :D)

    ReplyDelete
  2. Meil ON hea liikluskultuur !
    No muidugi kõik ei ole sellised, aga tol õhtul sõitsid enamus vägisi oma täistuledega.

    Tegelt polnud üldse pikk maa. Kodust restorani oli umbes 40 minuti sõit, sealt u 15 minuti sõit kinno ja kinost koju oli ka umbes 40 minutit. Me elame siin lihtsalt sellises kohas, et Maryland, Delaware ja New Jersey on nii lähedal. Kiviga visata.
    Näiteks ujula, kus käime, asub ka üldsegi Delawares ehk teises osariigis. Ja sinna on vaid u 15 minutine tee.

    ReplyDelete